ONS RESTAURANT

AUTHENTIEKE SMAAK IN EEN EIGENTIJDSE OMGEVING

In het centrum van Leeuwarden, direct gelegen tegenover het centraal station vind je het sfeervolle restaurant Tao Restaurant & Bar. Al meteen vanaf de opening – nu vijf jaar geleden – behoort het sushi restaurant tot een van de bekendste ontmoetingsplekken van Leeuwarden. Bij Tao geniet je van de lekkerste gerechten uit de Oosterse keuken. Met meer dan veertig verschillende sushi’s op de kaart is Tao voor iedere sushiliefhebber een must go.

Door het all-you-can-eet concept dineer je bij Tao Restaurant & Bar voor een vaste prijs. Dit maakt ons restaurant ook ideaal voor gezinnen en groepen.

ONZE KEUKEN

ALLEEN DE ALLERBESTE INGREDIENTEN EN SPECERIJEN

De chefkok van Tao Restaurant & Bar ziet er op toe dat alleen de allerbeste ingredienten en specerijen worden ingekocht. De vis en zeevruchten vinden ’s ochtends hun weg van vissersboot naar visafslag naar Tao Restaurant & Bar. Hier wordt het nog dezelfde dag door ons keukenteam, bestaande uit 2 chefkoks, 1 sous-chef en 5 koks bereid en uitgeserveerd.

  • Sushi
  • Grill gerechten
  • Fried dishes
  • Soepen
  • Salades & groenten

ONZE BAR

WAAR JE OUDE VRIENDEN ONTMOET EN NIEUWE VRIENDSCHAPPEN ONTSTAAN

Iedere week wordt Tao Restaurant & Bar door honderden gasten bezocht. Voor ze aan tafel gaan, doen ze vaak nog een eerste drankje aan de bar. Omdat iedereen via de bar het restaurant binnenkomt, is het er altijd een gezellige drukte. Staand, zittend aan de bar of luierend op n van de ronde zitbanken ga je helemaal op in de gemoedelijke sfeer van Tao. Eten & drinken, bij Tao Restaurant & Bar kun je terecht voor een compleet avondje uit.

FACEBOOKRECENSIE TAO RESTAURANT & BAR, LEEUWARDEN

DE NIEUWE MENUKAART IS EEN WARE SMAAKEXPLOSIE

FACEBOOKRECENSIE TAO RESTAURANT & BAR, LEEUWARDEN

PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING IS BOVENGEMIDDELD GOED!

EEN UITGEKIENDE COMBINATIE VAN MESHI EN RUND

NIGIRI SUSHI BEEF

KROKANTE BITE, SENSATIONEEL VAN SMAAK EN ERG GEWILD

SUSHI CRISPY MAKI

KRAB EN AVOCADO IN EEN TRADITIONELE SUSHIROLL

TEMAKI CALIFORNIA

NATUURZUIVERE ZALM OP EEN BEDJE VAN MESHI

NIGIRI SUSHI SAKE

RESERVEREN

Hoewel niet verplicht raden we je toch aan om telefonisch te reserveren.
Zo word je nooit teleurgesteld.